Peli-illat

MONITOIMITILA RANA

Combon avoimet peli-illat toteutetaan Hattulan kirjaston Rana-tilassa (Kauppatie 3). Käynti kirjaston ulko-ovesta. Käänny aulasta oikealla ja jatka päättäväisesti vessojen ohi. Kirjaston mentyä kiinni voit saapua tilalle soittamalla ovelta löytyvää Combon ovikelloa.

Tilassa on kymmenen pelitietokonetta ja tilaan otetaan kerrallaan maks. kymmenen osallistujaa. Maks. 2 tunnin vuorot, jos tilaan on muitakin halukkaita. Ethän tule tilalle sairaana tai jos sinulla on flunssan oireita.

Avoimissa illoissa voit pelata ikärajat huomioiden koneilta löytyviä tai oman pelikirjastosi pelejäsi. Koneille on asennettu valmiiksi suosituimpia pelejä. Suosittelemme omien pelitunnusten käyttämistä/luomista eri palveluihin. Tilassa on nopea valokuituyhteys. Sammuttaessasi koneen kone palautuu lähtötilaan, joten voit turvallisesti kirjautua käytön aikana eri verkkopalveluihin.

PELI-ILTOIHIN ILMOITTAUTUMINEN

Otimme käyttöön syksyllä peli-iltoihin ilmoittautumisen. Tilaan otetaan kerrallaan max. 10 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Iltaan voi ilmoittautua saman päivän aikana, aikaisintaan edellisen illan päätyttyä.

Ilmoittaudu pelaamaan lähettämällä
illan ohjaajalle viestissä oma nimesi:
(tai tiedustele ohjaajalta onko tilaa)

Maanantaisin klo 17-21 – Avoin K-13 ilta – Ohjaaja Tytti#1619

Tiistaisin klo 17-21 – Avoin K-13 ilta – Ohjaaja Lili <3#1694

Keskiviikkoisin klo 17-21 – Avoin K-13 ilta – Ohjaaja kiiski#0155

Torstaisin klo 17-21 – Avoin K-13 ilta – Ohjaaja kiiski#0155

 

Ajankohtaisin tieto aukioloista löytyy Combon Discordista!

Tänä syksynä avoimet illat kaikille yhteisiä (K-13). Tervetuloa pelaamaan!